Bijeenkomst Energieke Regio voor ondernemers en eigenaren op bedrijventerrein Almere – Overleek, 29 maart

Thursday 29 March 2018 - 16.30 uur

UITNODIGING voor ondernemers en vastgoedbeheerders op bedrijventerrein Almere-Overleek te Medemblik & leden MBG

De bedrijven op het industrieterrein Almere-Overleek zijn GOUD waard! Medemblikkers staan bekend om de Westfriese nuchterheid en worden geroemd om haar innovatieve karakter. Innovaties zijn veelal gericht op de manier waarop producten worden gemaakt en op de producten zelf. Hoe kunnen we die innovatieve gedachte ook loslaten op de kansen met betrekking tot duurzaamheid? Immers ook die besparingen leiden tot meer winst!
Aan bod komen naast individuele besparingen en klimaatcomfort per bedrijf ook zaken aan bod die de omgeving aangaan en zaken als de circulaire economie in combinatie met een scala aan subsidiemogelijkheden om duurzaam ondernemen te stimuleren. Herkent u de kansen en hoe speelt u hierop in? Bent u zich (voldoende) bewust van wat duurzaamheid allemaal kan opleveren?

Mogen wij u helpen verdienen met Duurzaamheid?

Datum:           donderdag 29 maart a.s.

Locatie:          Stoommachinemuseum, Oosterdijk 4 te Medemblik

Programma:

16.30 uur        Ontvangst met koffie en thee

16.55 uur        Welkom door Mark Noor, voorzitter MBG

17.00 uur        Thema Energie (gebouw gebonden en proces gebonden). Waar laat u geld liggen? Het laag hangende fruit. Gericht op de individuele ondernemer.

Thema Omgeving met onderwerpen (zoals circulaire economie) die meer gericht zijn op een collectieve aanpak en de subsidies die daarvoor beschikbaar zijn.

18.15 uur        Napraten onder het genot van een borrel en hap

Aanmelden:

Aanmelden kan per mail naar ldekruif@energiekeregio.nl . Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam en mobiele nummer.   Aan deze bijeenkomst kunt u kosteloos deelnemen.

Informatie

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst, dan kunt u terecht bij Lex de Kruif, Regiocoördinator Energieke Regio. T: 06-469 67 469 en E: ldekruif@energiekeregio.nl

Medemblikker Bedrijven Groeplogo-medembliknhn-JPEG-kleinunnamed