GO DIGITAL, STAY HUMAN!, 15 mei

Tuesday 15 May 2018 - 16.00 uur

Datum: 15 mei 2018
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Tata Steel Congrescentrum, Wenckebachstraat 1, 1951 JZ  Velsen Noord
Programma: Klik Hier
Deelnemers: Klik Hier

Hoe ver kijkt u naar de toekomst als het gaat om uw bedrijf? VNO NCW West en Rabobank slaan de handen ineen en organiseren drie bijeenkomsten met het thema Toekomstgericht ondernemen. We nodigen u van harte uit!

Aanmelden kan via deze link.

Humanification door de ogen van Christian Kromme

De technologische ontwikkelingen gaan enorm hard. Is deze digitale transformatie een bedreiging voor organisaties of juist een kans? En hoe gaat deze transformatie uw persoonlijke leven, werk of organisatie beïnvloeden? Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter, ontdekte spreker Christian Kromme een uniek golfpatroon in de evolutie van de mens. Dit golfpatroon vormt tevens een blauwdruk voor de disruptieve technologie trends die we vandaag om ons heen zien; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Christian neemt u mee in de ‘humanification’ van de technologie, ga mee in de golf, maar blijf menselijk.

De openheid van Fronteer

Fronteer, een creatief strategiebureau uit Amsterdam, heeft een mooi voorbeeld van toekomstgericht werkgeverschap. Door een modern, holocratisch HR-model waarin salarissen transparant zijn, teams zelfsturend en managers niet meer nodig zijn, weet Fronteer de tevredenheid bij haar medewerkers hoog te houden. Hein van Es en Babke Hogenhuis vertellen u graag hoe zij dit aanpakken en wat de voordelen zijn van deze moderne werkwijze.

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor directeuren en eigenaren, maar zeker ook voor innovators binnen uw bedrijf.  Deze bijeenkomst is ook geschikt voor HR professionals binnen uw organisatie. We vinden het leuk als u een introducé meeneemt!

Parkeren
U kunt gratis parkeren bij Tata Steel.