Haring happen op de kade in Medemblik, 22 juni

Friday 22 June 2018 - 17.00 uur

Namens de MBG nodigen we jou en diegenen wie jij mee wilt nemen van harte uit om het zomerseizoen van Medemblik in te luiden tijdens de haringparty op vrijdag 22 juni a.s. van het Wapen van Medemblik, Costa’s en Meijers’s 2.0. Samen met de organisatie willen we hier een spetterend en terugkerend netwerkevenement voor ondernemers van maken dus het zou leuk zijn als jullie komen! Leden van de MBG ontvangen bij aankomst 4 muntjes voor een welkomstdrankje en kunnen zich aanmelden bij Marja (Laat het even van te voren weten, uiterlijk 20 juni i.v.m. het reserveren van de munten)

We hopen jullie 22 juni a.s. te treffen op de kade en kijken uit naar een gezellige opening van de zomer!

Een zomerse happening op de kade in Medemblik

Op vrijdag 22 juni aanstaande luiden Het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers 2.0 het begin van de zomer sprankelend in met een smakelijke Haringparty. Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe. Gimmicks als verrassende amuses, jazzy loungemuziek en een stoere vaartocht met een Rapsody maken de beleving helemaal compleet!
Aan de Oosterhaven wordt een sfeervolle setting gecreëerd. Hier wordt de Hollandse Nieuwe geleverd door Gilles en ter plekke schoongemaakt, die vergezeld van sublieme glaasjes Corenwijn worden geserveerd. Uiteraard worden er tevens mooie wijnen en lekkere koude biertjes geschonken en kun je ook wat eten. De haring en een smakelijke hapje vanuit de 3 horeca bedrijven worden aangeboden en al het overige is met muntjes verkrijgbaar. Natuurlijk ontbreekt ook sfeervolle muziek niet. DJ Bjernd Schipper zorgt voor loungy sounds en zangeres Ivana voor jazzy achtergrondzang. Zo staat de haringparty garant voor het ultieme “vrijmibo gevoel” en biedt deze de perfecte gelegenheid om bij te praten met collega’s, vrienden en bekenden en zo de zomer goed in te luiden.

Partyservice

Naast heerlijke vis worden we op onze wenken bediend. We kunnen parkeren op de Vooroever in Medemblik waar een stoere vaartocht wacht. Dit jaar is Rapsody Yachts voor het eerst van de partij als partner. De gasten worden met dit snelle, stijlvolle motorjacht van de parkeerplaats naar de party op de haven gevaren. Peugeot Van Zwienen zorgt met de zogenaamde ‘valet service’ voor een veilige thuiskomst na deze mooie avond. Netwerken in een culinaire omgeving Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar netwerken gezellig is en waar jullie zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunnen ontmoeten. Het event biedt voor ondernemers op feestelijke en informele wijze de gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en het Medemblikker publiek. Het sprankelende gebeuren leent zich natuurlijk bij uitstek om relaties uit te nodigen of om met de medewerkers de zomer goed in te luiden. Daarom is de mogelijkheid om sponsorpakketten af te nemen. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  1. € 150,00 voor 60 muntjes; u ontvangt een factuur met BTW;
  2. € 250,00 voor 110 muntjes;  u ontvangt 10% korting op de muntjes, een factuur met BTW en namens uw bedrijf kunt u vlag op de kade hangen;
  3. € 450,00 voor 200 muntjes; u ontvangt 10% korting op de muntjes, een factuur met BTW, een vlag op de kade en een boottocht met de Rapsody (maximaal 8 personen per keer).

De genoemde prijzen van de sponsorpakketten zijn inclusief BTW. BTW nota’s gelden alleen voor van te voren aangeschafte sponsorpakketten.

Laat ons weten als je een sponsorpakket wilt afnemen via info@medemblikkerbedrijvengroep.nl of neem contact op met Marja 06-38285661

Aanvang: vanaf 17.00 tot ca. 22.00 uur

Locatie: kade Oosterhaven

Bij code oranje of geel vindt de Haringparty plaats in Het Wapen van Medemblik.

Kom op vrijdag 22 juni aanstaande haring happen op de kade en de sfeer te proeven!