ING BusinessBoost LIVE, 29 november

Woensdag 29 november 2017 - 18.00 uur

Tijdens BusinessBoost Live word je onder gedompeld in een avond vol bevlogen verhalen van visionaire ondernemers uit binnen- en buitenland. Mensen die linksaf durven te slaan waar anderen rechtsaf gaan. Want in een wereld die sneller verandert dan ooit, is lef nodig om het verschil te maken. Hoe bouwde voormalig Google X topman Mo Gawdat zijn algoritme voor geluk? En hoe heeft John de Mol zijn media-imperium opgebouwd? En Pieter Zwart vertelt hoe hij van Coolblue één van de grootste webwinkels van de Benelux maakte. Ze delen succesfactoren die ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Tussentijds zullen diverse entertainment-elementen de avond vullen, BusinessBoost Live is een echte show.

Wat:               het grootste ondernemersevenement van Nederland
Waar:            Ahoy, Rotterdam
Wanneer:      29 november 2017

Het programma:

18.00 Deuren open
19.45 Start show
22.30 Einde show
22.30 – 00.30 Afterparty in Business Socialclub

Arrangementen en losse kaarten:

Er zijn diverse arrangementen en uiteraard losse kaarten te koop. Zie de link voor alle opties.
Ondernemersverenigingen krijgen een korting van 15%. De kortingscode die gebruikt kan worden is: nING9y67 (de korting wordt aan het einde van het proces pas verrekend).
Indien meer dan 10 kaarten worden afgenomen kan gekeken worden of een passende afspraak gemaakt kan worden. Eventueel in combinatie met backstage passen en meet and greet met een van de sprekers

Mocht je nog vragen hebben over het programma of andere (praktische) zaken, neem dan contact op met Marten Schoute: M. 06-30895547 E. Marten.Schoute@ing.nl of kijk op: www.businessboostlive.nl.