Kennissessie duurzame horeca: ondernemers helpen elkaar op weg!

Tuesday 21 March 2017 - 12.00 uur

Duurzaam ondernemen is toekomst gericht ondernemen. Hoe doe je dat, zonder teveel tijd en geld te investeren? Twee horecaondernemers die hiermee veel ervaring hebben, delen hun praktijkervaringen. Samen met andere experts geven zij in een korte kennissessie tips om morgen meteen al te besparen.

Ondernemers verlaten de bijeenkomst met vijf snelle bespaartips, een overzicht van subsidie- en fiscale regelingen en weten ze bij ze terecht kunnen voor vragen en ondersteuning.

De kennissessie wordt horecaondernemers kosteloos aangeboden door de Westfriese gemeenten in samenwerking met Stichting Energieke Regio, Rabobank West-Friesland en RUD NHN. Zij zijn welkom op één van de twee lunchbijeenkomsten (12.00-14.00) op:

dinsdag 21 maart (bij Rabobank Zwaagdijk)

of

maandag 27 maart (gemeentehuis Hoorn)

Aanmelden

Het aantal gereserveerde plaatsen is beperkt. De reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Stuur een e-mail naar l.dekruif@prisma-advies.nl . Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam en op welke datum u wilt komen.

Duurzame Horeca

De horeca heeft direct te maken met maatschappelijke uitdagingen. Belangrijke thema’s binnen de branche zijn productiewijze van voedsel, afval, water, energie en voedselverspilling. Voedsel en energie worden duurder. Het loont om bewust en scherp in te kopen en slim te besparen. Hoe deze ondernemers dat handig doen en van welke regelingen ze gebruik kunnen maken, horen ze tijdens de kennissessie.