Koppie doen! in Wervershoof = VOL

Woensdag 19 april 2023 - 19:30 uur

De 17e editie van Koppie doen! staat in het teken van ‘Gedachten zijn krachten’.
Alle beslissingen die je neemt, alle keuzes die je maakt, alle acties die je uitvoert en de manier waarop je dingen uitvoert, ontstaan uit de gedachten die je hebt! Je kunt daarom zeggen dat je gedachten een enorme invloed hebben op de resultaten die je bereikt! Je gedachten hebben invloed op het aantal opdrachten dat je krijgt, de omzet, op je medewerkers en je klanten enz.
Je gedachten zijn je enige beperking!
Tijdens Koppie doen! op 19 april a.s. in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof, vertelt Rob Wuijster er alles over. Ondernemers Vereniging  Wervershoof is gastheer tijdens het netwerkevenement.

In deze locatie ontvangen zij ondernemend Westfriesland met een koppie en een inspirerende spreker in de persoon van Rob Wuijster. Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockey team en mental coach in de topsport.

En natuurlijk ga je ook weer met een paar nieuwe contacten naar huis!
Klik hier voor meer informatie, maar je mag dit niet missen! Meld je nu aan.

‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van de Rabobank. Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! 
Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.