Midzomerfeest met nieuwe haring op de kade in Medemblik

Friday 23 June 2023 - 16:00

Namens de MBG nodigen we jou en diegenen wie jij mee wilt nemen van harte uit om het zomerseizoen van Medemblik in te luiden tijdens de haringparty op vrijdag 23 juni a.s. van de MBG het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers’s 2.0. Samen met de organisatie willen we hier voor het derde jaar een gezellig netwerkevenement voor ondernemers van maken dus het zou leuk zijn als jullie komen! Leden van de MBG ontvangen bij aankomst 8 muntjes voor een welkomstdrankje en kunnen zich aanmelden bij Marja (Laat het even van te voren weten, uiterlijk 22 juni i.v.m. het reserveren van de munten)

We hopen jullie 23 juni a.s. te treffen op de kade en kijken uit naar een gezellige opening van de zomer!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Op vrijdag 23 juni aanstaande luiden de Medemblikkerbedrijvengroep (MBG), het Wapen van Medemblik, Costas, Oost en Meijers 2.0.  het begin van de zomer sprankelend in met een smakelijke Haringparty.

Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe. Verrassende amuses, slices pizza en lekkere loungemuziek maken de beleving helemaal compleet!

De Haringparty is mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Medemblik.

Aan de Oosterhaven wordt een sfeervolle setting gecreëerd. Hier wordt de Hollandse Nieuwe geleverd door Vishandel Van Belzen en ter plekke schoongemaakt, die wij dan vergezeld van sublieme glaasjes Corenwijn serveren. Uiteraard worden er tevens mooie wijnen en lekkere koude biertjes geschonken en kunt u ook wat eten. Hierbij is alles met muntjes verkrijgbaar. Natuurlijk ontbreekt ook sfeervolle muziek niet. Zo staat de haringparty garant voor het ultieme “VRIJMIBO GEVOEL” en biedt deze de perfecte gelegenheid om bij te praten met collega’s, vrienden en bekenden.

Netwerken in een culinaire omgeving

Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar netwerken gezellig is en waar zij hun zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunnen ontmoeten. Het event biedt voor ondernemers op feestelijke en informele wijze de gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en het Medemblikker publiek. Het sprankelende gebeuren leent zich natuurlijk bij uitstek om relaties uit te nodigen of om met de medewerkers de zomer goed in te luiden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om sponsorpakketten af te nemen.

Er zijn de volgende mogelijkheden:

  1. € 175,00 voor 60 muntjes; u ontvangt een factuur met BTW;
  2. € 270,00 voor 100 muntjes;  u ontvangt 10% korting op de muntjes, een factuur met BTW en namens uw bedrijf kunt u uw vlag op de kade hangen;
  3. € 385,00 voor 150 muntjes; u ontvangt bijna 15% korting op de muntjes, een factuur met BTW en  een vlag op de kade.

De genoemde prijzen van de sponsorpakketten zijn inclusief BTW. BTW nota’s gelden alleen voor van te voren aangeschafte sponsorpakketten.

Wilt u een sponsorpakket afnemen? U kunt contact opnemen met: Petra Fit, petra@hotelmedemblik.nl

U bent van harte welkom om op vrijdag 23 juni aanstaande haring te happen en de sfeer te proeven!
Aanvang: vanaf 16.00 tot 21.00 uur met een eventuele na borrel in De Brouwerij in Medemblik
Locatie: kade Oosterhaven vanaf Costas richting Het Wapen en Meijers 2.0

(Bij heel slecht weer vindt de Haringparty plaats in Het Wapen van Medemblik.)