Jubileumeditie Westfriese Beursvloer

Thursday 28 November 2019 - 15.30 uur

Op donderdag 28 november 2019 is de Westfriese Beursvloer voor de 10e keer dé ontmoetingsplek voor non-profit organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven uit West-Friesland. Een uur lang wordt er actief gehandeld, terwijl de portemonnees gesloten blijven. De handel is namelijk gericht op vraag en aanbod van mankracht, materiaal, kennis en klussen. De Westfriese Beursvloer is een initiatief van Vrijwilligerspunt in samenwerking met de Westfriese Uitdaging en vindt dit jaar plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Vraag en aanbod komen samen
De Westfriese Beursvloer is een uitgesproken gelegenheid om in contact te komen met ondernemers en non-profitorganisaties zoals scholen, clubs, stichtingen en verenigingen. Deze organisaties gaan de beursvloer op met een specifieke vraag. Ook bieden zij hiervoor een tegenprestatie aan. Ondernemers uit de regio gaan tegelijkertijd de vloer op met een aanbod.
Na de gongslag begint het handelen en proberen beide partijen binnen een uur een zo goed mogelijke match te vinden. Is die er, dan wordt deze officieel vastgelegd.

1.150 matches in 9 jaar
Na een uur onderhandelen wordt op de gong geslagen en sluit de beurs officieel. De balans wordt opgemaakt en het aantal gesloten matches bekend gemaakt. In de afgelopen negen jaren zijn er totaal meer dan 1.150 matches gesloten, waaruit mooie samenwerkingen en bijzondere initiatieven zijn gerealiseerd. Succes verzekerd dus!

Netwerkbijeenkomst
Voorafgaand aan de Beursvloer organiseert MVO Westfriesland voor ondernemers een netwerkbijeenkomst. Iedereen die betrokken is bij een maatschappelijke organisatie en geïnteresseerd is in deze bijeenkomst, is van harte welkom. 

Aanmelden
Klik hier om aan te melden. Het aanmeldformulier biedt ook de mogelijkheid zich voor de netwerkbijeenkomst aan te melden. Dit jaar zijn we te gast bij Schouwburg Het Park, dankzij een geweldige match in 2018! De Westfriese Beursvloer is op donderdag 28 november van 15.30 uur tot 18.00 uur


Meer informatie?  Kijk op onze website of neem contact op met Brigitta Posch of Helen Sijm via beursvloer@vrijwilligerspunt.com of 0229-216499.