Energieprijzen omhoog? Neem geen risico en doe mee!

Thursday 01 January 1970

Wilt u straks veel meer gaan betalen voor uw energie? Nee toch! Op dit moment dalen de energieprijzen, máár – door internationale spanningen – lopen de gas- en olieprijzen op de termijnmarkt snel op. Een prijsstijging voor de eindverbruiker ligt daarom in de komende tijd meer voor de hand dan een verdere daling.

Wilt u risico lopen?

Kies voor zekerheid en sluit u aan bij de eigen energiecoöperatie: de ECWF! Van, voor en door ondernemers in West-Friesland zelf! U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over tariefstijgingen in de komende jaren. Iedere maand namelijk heeft de ECWF de mogelijkheid om de laagste prijs in de markt voor u vast te zetten voor drie jaar. U bent in die periode dan ook gevrijwaard van het risico dat uw energierekening gaat oplopen. Dus: u profiteert wél van prijsdaling maar bent niet de klos als de prijzen omhoog gaan.

En is dat niet genoeg?

De ECWF-tarieven zijn al gauw tot 35% lager dan wat u nu betaalt. Eerst zien en dan geloven? Prima, mail ons uw meest recente energierekening en u krijgt per ommegaande een berekening waarin u precies ziet hoeveel geld u uitspaart! Zo’n kleine 100 West-Friese bedrijven, goed voor 180 panden, profiteren hier al van. Deze slimme ondernemers vormen samen het energiecollectief ECWF, waar we ook u van harte voor uitnodigen. Meld u vandaag nog aan via deze link: www.ecwf.nl/inschrijven. U bespaart sneller dan u denkt.