Gratis insight sessie voor Westfriese bedrijven!

Thursday 01 January 1970

Marketingbeslissingen maken aan de hand van je gevoel: kan dat nog? Veel ondernemers in West-Friesland zijn dankzij dit gevoel succesvol geworden. Toch merken zij anno 2017 dat echte insights onmisbaar zijn.

Maar isights en marktonderzoek; dat is toch heel duur en heel moeilijk? Dat hoeft niet!

Marktonderzoek kun je al vanaf een paar honderd euro uitvoeren. En CG uit Hoorn weet hoe.

Daarom organiseert CG kosteloos de Insight-sessie voor West-Friese bedrijven. Marcel Paquay en Floris Leupen van CG vertellen hoe je waardevolle inzichten kunt verkrijgen. Zij leggen je uit wat marktonderzoek waar ook ter wereld kost en waar je op moet letten. Tot slot delen ze pragmatische tips & tricks waardoor je erachter komt dat onderzoek helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!

Na de sessie organiseren we ook nog een leuke borrel voor iedereen die aanwezig is. Je loopt de deur uit met meer kennis en inspiratie over marktonderzoek en insights!

De sessie vindt plaats op donderdag 20 april, op het CG HQ, in het hartje van Hoorn. We starten om 16:00 en de borrel eindigt rond 19:00. Klinkt dit als muziek in je oren? Meld je dan snel en kosteloos hier aan. Wees er snel bij, want vol is vol!

Mocht je vragen hebben over de Insight-sessie, neem dan contact op met Marcel: marcel.paquay@cgselecties.nl.

Wil je meer weten over CG? Check dan www.cgselecties.nl.