Hallo 2017!

Thursday 01 January 1970

De Hallo2017 website is vernieuwd met tellers voor bijvoorbeeld het aantal ingeschreven deelnemers en het aantal bevestigde speeddates. Schrijf snel in en kijk wie er ook naar Hallo2017 gaan op maandag 9 januari.

Deze editie wordt afgeweken van de traditie van de eerste maandag van het nieuwe jaar vanwege de kerstvakantie. Hallo2017 is dus op de tweede maandag van het nieuwe jaar, maar wel weer als vanouds in het AZ/AFAS stadion van 16.30 uur tot 19.30 uur.

Dé nieuwjaarsreceptie van de regio vindt plaats in de Georg Kessler Lounge. Het afgelopen jaar verwelkomden we ruim 750 bezoekers.

Hallo2017 wordt georganiseerd in opdracht van Federatie Bedrijvenverenigingen Alkmaar eo (FBA), Ondernemend Alkmaar, Bedrijfskring Heerhugowaard en Bedrijfskring Langedijk.

Inmiddels hebben 29 bedrijven en organisaties zich verbonden als partner aan het evenement. Zij maken het evenement mede mogelijk.

Op vrijdag 9 december wordt de Hallo Vooruitkrant verstuurd met een introductie van alle partners. De logo’s van de partners staan in deze nieuwsbrief en uiteraard op de website www.hallo2017.nl

Plattegrond, naambadges en speeddating

Met onze partners gaan we Hallo verder uitbouwen en komt er meer wisselwerking en kwaliteit. Zo komen bijvoorbeeld de naambadges terug en delen we een plattegrond uit bij binnenkomst. 

Omdat het op grote recepties soms niet lukt om bepaalde contacten te leggen, arrangeren we weer speeddates tijdens Hallo2017!

Wij plannen voor degenen die zich hiervoor via de website aanmelden maximaal drie speeddates in. De dates zijn heel kort, maar zeer effectief. Het speedddaten gebeurt in een aparte ruimte, zodat de deelnemers niet worden gestoord door receptierumoer.

Bent u ook van de partij?

Het aanmelden voor Hallo2017 gaat via de site www.hallo2017.nl Het aanmelden is erg eenvoudig, maar er is ook support voorhanden via de helpdesk. Op de site staan de meeste antwoorden op alle vragen bij de F.A.Q.’s. De kosten van toegang zijn € 20,- exclusief 21% BTW per persoon.

Leden van de organiserende bedrijfsverenigingen hebben per bedrijf met één persoon gratis toegang. Een extra reden om u aan te sluiten bij de ondernemersverenigingen die ook uw belang behartigen.   Bij Hallo2017 zijn natuurlijk weer veel bekenden, maar ook nieuwe mensen die samen met veel energie het zakelijke nieuwe jaar aftrappen. U bent ook van harte welkom! Schrijf nu in!!