Kassenbouwers uit Andijk gaan voor Award Duurzame Ondernemer

Thursday 01 January 1970

Ondernemers die duurzaam inkopen, worden uitgenodigd hun ervaringen met andere ondernemers te delen. Kassenbouwers Bert Wolters en Piet Bos ondernemen duurzaam op minstens twee manieren.

De drie medewerkers die Wolterskassenbouw VOF dit jaar aanstelde, komen uit een uitkeringssituatie. “We zijn zeer tevreden met hun inzet. Bij twee medewerkers is hun proeftijd voorbij: ze kregen een halfjaarcontract en een vast contract ligt in het vooruitzicht. Zo bind je goede mensen aan je bedrijf,” vertelt Bert Wolters. “Twee kassen, in Venhuizen en bij een zorgboerderij in Hensbroek, bouwden we voor een groot gedeelte uit gebruikte materialen. De kas in Hensbroek kreeg bovendien zonnepanelen. Onlangs bouwden we een nieuwbouwkas in Andijk voor het telen van tuinbouwgewassen met een lagere milieubelasting. Dit draagt bij aan de verduurzaming van de glastuinbouw en voldoet aan strenge milieueisen.

” Bert Wolters (l) en Piet Bos ondernemen duurzaam op minstens twee manieren. Wolterskassenbouw VOF dingt mee naar de Award Duurzame Ondernemer 2015 die komend najaar wordt uitgereikt.