Kennisbijeenkomst Glasvezel op (bestaande) bedrijventerreinen

Thursday 01 January 1970

De eerder geplande bijeenkomst in oktober viel ongelukkig samen met andere bijeenkomsten in de regio. Omdat het thema echter wel actueel is bij veel gemeenten en organisaties, heeft Projectbureau Herstructurering Bedrijventerreinen (PHB) op korte termijn een nieuwe bijeenkomst gepland.
Graag nodigen zij u uit om dinsdag 13 december de gratis  kennisbijeenkomst van PHB bij te wonen. De bijeenkomst staat in het teken van  ‘Glasvezel op (bestaande) bedrijventerreinen’.

Duncan van Lieshout, netmanager van Netoperator Nederland B.V., zal ons allereerst inwijden in de wereld van glasvezel. Wat is glasvezel eigenlijk, welke voordelen biedt het bedrijven en zijn er mogelijk obstakels bij de aanleg op bestaande bedrijventerreinen? Na deze introductie zal Duncan ons vertellen over het proces van de aanleg van een glasvezelnetwerk op ABP Lijnden. Hoe is bijvoorbeeld de financiering geregeld? Welke oplossingen zijn gekozen en waarom?

Dennis Meerburg van SADC vertelt vervolgens over de ontwikkeling van het nieuwe bedrijventerrein Schiphol Trade Park in Hoofddorp en wat de rol van een glasvezelnetwerk daarin speelt.

Tot slot informeren Linda van der Wal van gemeente Uithoorn en Mark Visser van Mica IT over de uitrol van een glasvezelnetwerk op Bedrijventerrein Uithoorn.

Datum en tijd
Dinsdag 13 december 15.00 tot 17.00 uur
Locatie
Provinciehuis Noord-Holland Zaal 003 Dreef 3 2012 HR Haarlem
Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Monci Klein Langenhorst.