Koop lokaal | Kerstpakket samenstellen op locatie

Donderdag 01 januari 1970

Kerstpakket samenstellen op locatie                                         

Geef medewerkers met kerst een bijzondere blijk van waardering met een door henzelf uitgekozen pakket! De winkeliers en horeca van Medemblik- stad presenteren daarom graag bij u op locatie hun mooiste, lekkerste en sfeervolste producten!

Ruime keus                                                                                                                                       

Medewerkers kunnen middels een bestellijst het eigen kerstpakket samenstellen waarbij keuze is uit een uitgebreid en aantrekkelijk uitgestald assortiment. Ook kunnen er diverse gerechten op een tijdstip naar keuze thuisbezorgd worden.

Binnen 10 dagen worden alle kerstpakketten in een luxe kerstverpakking bij uw bedrijf/ instelling bezorgd en ontvangt u een factuur waarop alle gekozen producten overzichtelijk staan vermeld. De organisatiekosten voor het ‘kerstpakket samenstellen op locatie’ bedragen € 99,- excl. btw + € 0,65 per persoon voor de kerstverpakking. 

Kasteel Radboud                                                                                                                                          

Ook is het mogelijk om, i.p.v. de eigen (bedrijfs)ruimte of -kantine, het eeuwenoude Kasteel Radboud als locatie te kiezen. De sfeervol gedecoreerde ridderzaal vormt een prachtig decor voor het samenstellen van de kerstpakketten!

De kosten bedragen € 8,- per persoon incl. 9% btw. Met dit bedrag wordt direct het museum van Kasteel Radboud gesteund. Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen slechts 30 mensen tegelijk de Ridderzaal betreden. Ook is het nuttigen van consumpties is niet mogelijk. 

Muzikale omlijsting                                                                                                                                    

Wilt u het kerstmoment met uw medewerkers muzikaal omlijsten? Dat kan! Melissa van Belleghem brengt graag haar kerst- repertoire bij u op locatie ten gehore! De kosten hiervoor bedragen € 125,- excl. btw en incl. geluidsinstallatie.                                                                   

Reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM. Bel voor meer informatie: 06-26354975.