Maak werk van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

Thursday 01 January 1970

Datum:  donderdag 29 juni 2017
Tijdstip:  13.30 – 19.00 uur
Locatie:  Voetbalvereniging Always Forward, Sportlaan 2, 1623 ML Hoorn

Graag nodigen wij u uit voor de MVO Westfriesland Netwerkborrel op 29 juni 2017. Een sportieve netwerkborrel deze keer, zoals de locatie van Voetbalvereniging Always Forward al doet vermoeden. Wij geloven namelijk dat sport verbroedert, dat inspanning af en toe plaats moet maken voor ontspanning. En dat er mooie parallellen zijn tussen sport en ondernemen. Wij dagen u uit om, voorafgaand aan de netwerkborrel, daad bij woord te voegen en deel te nemen een energiek voetbaltoernooitje. Aansluitend volgt er een boeiend programma, waarbij onder andere een aantal bedrijven tot Proud Partner worden gekroond. Tevens hoort u iets over de Westfriese Uitdaging en geeft Always Forward een korte presentatie over Maatschappelijk Verantwoord Verenigen.

Aansluitend zal snowboardster Nicolien Sauerbreij ons haar succesvolle loopbaan laten herbeleven. Hoe heeft zij haar grote droom – Olympisch kampioen worden, weten waar te maken? En wat zijn haar eigen ervaringen met sociaal ondernemen? De middag staat weer onder begeleiding van NOS Langs de Lijn-verslaggever Chris Wobben. We sluiten af met een heerlijke barbecue. Mis deze sportieve middag niet en schrijf u direct in via www.mvowestfriesland.nl/netwerkborrel. Hier kunt u zich zowel voor het officiële programma als voor het voetbaltoernooi aanmelden.

26-02-2010 ALGEMEEN:HULDIGING BC PLACE OLYMPIC WINTER GAMES:OLYMPISCHE SPELEN:VANCOUVER Nicolien Sauerbreij neemt de gouden medaille in ontvangst Foto: Soenar Chamid *** Local Caption ***

Programma
13.30 uur: Ontvangst
14.00 uur: Voetbaltoernooi
15:45 uur: Ontvangst reguliere programma
16.00 uur:  Nicolien Sauerbreij
17.00 uur:  Pauze
17.10 uur:  Feestelijke uitreiking Proud Partner keurmerkschilden aan de Westfriese Uitdaging en Always Forward
17.30 uur:  Afsluiting en BBQ

Spreekt dit programma u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u als  ondernemer hebt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten werken voor  uw bedrijf? En komt u graag in contact met andere ondernemers? Dan is dit dé bijeenkomst waar u bij moet zijn en heten wij u van harte welkom op 29 juni 2017! Ga naar www.mvowestfriesland.nl/netwerkborrel om u aan te melden voor de bijeenkomst.