Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, u stemt en komt toch ook?

Thursday 01 January 1970

Op 17 mei wordt de 11e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) georganiseerd. De feestelijke avond vindt plaats in de Philharmonie te Haarlem. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie.

Tijdens de verkiezingsavond presenteren per categorie (MKB-klein, MKB-midden en Grootbedrijf) de tien finalisten zich, waarna deze strijden om de eerste plaats in hun categorie. Ook delen wij dit jaar weer een Publieksprijs uit waar men tot en met 14 mei voor kan stemmen.

De Ondernemingsverkiezing is de verkiezing waar ondernemend Noord-Holland elkaar ontmoet. Gastheer van deze spectaculaire avond is Rens de Jong en we hebben ook dit jaar weer een fantastisch entertainment programma voor u geprogrammeerd.

De verkoop van de entreekaarten voor dit ondernemersspektakel is inmiddels gestart.

De toegangskaarten voor de feestelijke avond kosten slechts €20,00 per stuk, inclusief consumpties. Alle ondernemers die aangesloten zijn bij uw ondernemersvereniging, betalen slechts €10,00 voor een toegangskaart! LET OP er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Bestellen kan gemakkelijk via www.ovnh.nl en dan de button kaarten 

Kortom een geweldige feestavond voor uw vereniging, dus zorg dat u en uw leden erbij zijn. Stelt u zich eens voor; u huurt een bus en biedt uw leden deze fantastische avond aan dan heeft u voor 50 x €10 + buskosten een geweldige feestavond voor u en uw leden. Een goedkoper event van dit formaat krijgt u nergens! Uiteraard bent u ook zonder een hele bus vol welkom.

Meer informatie over de verkiezing of het programma is te vinden op www.ovnh.nl

 Partners van de ondernemingsverkiezing zijn: ABN AMRO, Provincie Noord-Holland, MKB Noord-Holland, Randstad, HDC Media, Delta Lloyd, RSM, Landgoed Duin en Kruidberg en Starletti.

Met vriendelijke groet,
Namens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland,

Jaap Bond                                                                        Fabian Nagtzaam
Voorzitter jury, gedeputeerde Noord-Holland                       Stuurgroep