UITNODIGING WEBINAR ENERGIEBESPARING

Thursday 01 January 1970

Energiebesparing is steeds belangrijker. De energieprijzen veranderen sneller dan vroeger.
Hoe kunt u geld besparen? Door slim om te gaan met uw energieverbruik en energiebesparende maatregelen toe te passen waar mogelijk. De gemeente helpt u graag met het zetten van de eerste stappen.

De gemeenten Medemblik, Enkhuizen en Hoorn organiseren samen met BEplus een webinar over energiebesparing voor ondernemers op 11 april van 19.30 uur tot 20.30 uur.
U bent van harte welkom!

Wat kunt u verwachten?
Het webinar informeert ondernemers over hoe ze snel en gemakkelijk energie kunnen besparen.
Ook krijgt u uitleg over hoe u begeleiding kunt krijgen bij dit proces en welke subsidiemogelijkheden er zijn. U kunt uw energieverbruik op drie manieren verlagen:
1. Slim energieverbruik. Door meten en weten is het mogelijk om nog efficiënter om te gaan met de energie.
2. Maatregelen binnen het pand. Energiezuinige verlichting en andere maatregelen in het pand kunnen de energiekosten verlagen.
3. Maatregelen aan het pand. Afhankelijk van de eigenaarssituatie zijn isolatie en zonnepanelen grotere maatregelen die de energierekening verder omlaag brengen.

Bent u zelf geen eigenaar van een pand? Attendeer dan ook uw pandeigenaar op dit webinar. Ook zij zijn van harte welkom.

Welke partij verzorgt het webinar?
BEplus Westfriesland (www.bepluswf.nl) is onderdeel van Stichting Energieneutrale Bedrijventerreinen. Deze stichting werkt samen met onder andere de Westfriese gemeenten, de provincie Noord-Holland, het Ontwikkelingsbedrijf NHN, de Omgevingsdienst NHN en diverse banken aan de verduurzaming van bedrijven. BEplus ontzorgt bij energiebesparing en zorgt voor volledige begeleiding in het verduurzamingsproces (inclusief aanvraag van subsidies).

Hoe meldt u zich aan voor het webinar?
Via de onderstaande weblink kunt u zich aanmelden voor het webinar. Voor aanvang ontvangt u per e-mail een weblink naar Microsoft Teams.
Kunt u niet aanwezig zijn op 11 april? U kunt het webinar na aanmelding ook op een later moment terugkijken.
Weblink: https://forms.office.com/e/4zfst55Rd3

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Halewijn Vermeulen of Alex Mol via 0229 85 60 00.
U kunt uw vraag ook stellen via ondernemen@medemblik.nl. Als u op deze brief reageert, vermeld dan het zaaknummer Z 18032422.