Verfrissend voorstel van en voor West-Friese ondernemers

Thursday 01 January 1970

laat de zon de airco betalen!

Beste ondernemer,

Uw hoofd een beetje koel kunnen houden tijdens de hittegolf? Met ventilatoren en de airco? Prima! Keerzijde is wel dat u daar de rekening nog voor gaat betalen. We hebben namelijk met elkaar tijdens de hittegolf 30% meer stroom verbruikt.

Het klimaat verandert en daarom komen dit soort extreem hete periodes vaker voor. Feit! Daarom is het een goed idee om als West-Friese ondernemers samen wat te doen aan de oorzaken. Het idee is verfrissend en simpel: benut de enorme hitte van de zon om al die energievretende koelsystemen op te laten draaien.

Laat de zon die op volle toeren draaiende airco betalen!

Met zonnepanelen, inderdaad!

En namens het georganiseerde bedrijfsleven neemt ECWF u alles uit handen. Sterker nog: u profiteert dubbel omdat u dankzij onze lopende collectieve inkoopactie niet alleen op uw stroomrekening maar ook op de investering bespaart. En u doet ook nog eens wat aan de oorzaak van het extreme weer door uw CO2-uitstoot te beperken.

Heeft u nog geen koel- of ventilatiesysteem? Ook dat regelen we desgewenst voor u via collectieve inkoop. De ECWF kent met steun van gemeenten en provincie geen winstoogmerk, dus wat u bespaart mag u zelf in uw zak steken. Wel zo verfrissend. Wij nemen u alles uit handen, inclusief de subsidieaanvraag. Via onze energiescan weet u wat u gaat besparen. Volkomen transparant.

Neem vandaag nog contact op zodat ook u bij de volgende hittegolf het hoofd koel houdt door de zon de rekening te laten betalen.
Koel toch?

PS: Nog even wat we bereiken
op een rij:

  • Structureel lagere energiekosten
  • Hoe meer zon, des te hoger de opbrengst van installatie
  • Minder investering, dankzij collectieve inkoop bij regionale leveranciers
  • Een duurzamer (imago voor)
    West-Friesland

We pakken de oorzaak van opwarming aan door minder CO2-uitstoot