Wegafsluiting Oostwouder Dorpsstraat, 10 tm 14 juli

Thursday 01 January 1970

De Oostwouder Dorpsstraat wordt tweemaal een periode afgesloten voor doorgaand verkeer. Eenmaal voor rioleringswerkzaamheden en eenmaal voor opbreek- en asfaltwerkzaamheden.

Rioolwerkzaamheden

Tijdens de rioolwerkzaamheden in week 28 (10 t/m 14 juli) is de Oostwouder Dorpsstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. De rioolwerkzaamheden vinden plaats nabij huisnummer 60. Bewoners en klanten van ondernemers (bestemmingsverkeer) kunnen bij hun bestemming komen:

  • Aan de westkant van nummer 60 via de Tripkouw.
  • Aan de oostkant van nummer 60 via Heemraad Witweg / Oosteinde.

Asfaltwerkzaamheden

Tijdens de opbreek- en asfaltwerkzaamheden (week 35,36 en 37) is bestemmingsverkeer mogelijk, maar er moet tijdens werktijden rekening gehouden worden met stremmingen van enkele minuten. (tussen 07:00 en 16:00 uur) Klik hier voor de planning qua opbreek- en asfaltwerkzaamheden Noord en Zuidzijde.

In de laatste week (week 37) wordt over de gehele breedte de bovenste laag asfalt aangebracht. Gedurende twee dagen worden er over de gehele lengte van de Oostwouder Dorpsstraat asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden starten aan de oostkant. Als het asfalt genoeg is afgekoeld kan het bestemmingsverkeer er weer over heen rijden.