‘WerkBij Westfriesland’ online platform voor jong talent

Thursday 01 January 1970

10 april is hèt online platform ‘WerkBij Westfriesland gelanceerd: waar bedrijven en jong talent elkaar vinden. Beide partijen kunnen elkaar via het platform ontmoeten en profileren via www.werkbijwestfriesland.nl, Facebook, Instagram en Youtube.

Banner WerkBij

WerkBij Westfriesland wil jongeren van 16 tot 23 jaar interesseren voor het werken en leren in onze regio. Ook nadat zij vertrekken uit de regio voor een vervolgstudie. Via WerkBij kunnen bedrijven de jongeren blijven volgen tijdens en na hun studie en laten zien wat het bedrijf doet met onder meer leuke filmpjes. Jongeren kunnen zich presenteren via een persoonlijk profiel’. Het platform is daarnaast voor het Westfriese onderwijs een extra tool om hun studenten en docenten kennis te laten maken met het Westfriese bedrijfsleven.

Jong talent

Wethouder Harry Nederpelt: ‘Westfriesland is een regio met veel interessante en innovatieve bedrijven, die op zoek zijn naar jong talent. Jongeren die dromen van een baan in onze regio, dicht bij huis, kunnen via het platform zien wat bedrijven doen en hoe dit aansluit op hun kennis en ambities. We nodigen bedrijven uit om mee te doen.’