WerkBij Westfriesland start met nieuwe pakketten

Thursday 01 January 1970

Na een pilotfase van een jaar is WerkBij Westfriesland vanaf april nu echt van start gegaan. Er zijn nieuwe pakketten ontwikkeld waarvan alle ondernemers uit Westfriesland direct gebruik kunnen maken. WerkBij biedt naaste de betaalde pakketten ook een gratis optie, geen reden meer om niet mee te doen. De nieuwe pakketten worden erg goed ontvangen door de bedrijven uit WF, deze maand zijn al vijftien bedrijven lid geworden van WerkBij.
Dus bij deze een oproep aan alle bedrijven uit de regio: laat je zien! Werken in Westfriesland begint vanaf nu bij WerkBij.

In de pilotfase is WerkBij uitgegroeid tot een volwaardig project met diverse activiteiten en tools waarmee bedrijven en talent met elkaar in contact kunnen komen. WerkBij heeft naast de social mediakanalen ook een eigen online platform waar talenten en bedrijven met elkaar kunnen verbinden. Word je lid dan krijg je als bedrijf een eigen account met inlog en kun jij je vanaf dan presenteren. WerkBij maakt daarnaast ook ‘live verbinding’ tussen bedrijven, scholen en scholieren, bijvoorbeeld door het faciliteren van klassenbezoeken en gastcolleges. Bovendien worden workshops georganiseerd om bedrijven tips & tricks te geven voor effectievere arbeidsmarktcommunicatie.

Om talenten uit de regio warm te maken en te houden voor mogelijke stageplaatsen, leerwerkplekken en (bij-) banen, is het noodzakelijk om te laten zien wat jouw bedrijf de moeite waard maakt om voor te werken. WerkBij Westfriesland helpt hierbij door de zichtbaarheid van de bedrijven te vergroten en ondersteuning te bieden bij het plaatsen van de juiste content om deze zichtbaarheid ook te benutten.

Wil jij ook aan het talent uit de regio laten zien wat je te bieden hebt? Kijk dan op http://www.werkbijwestfriesland.nl/bedrijven/ voor meer informatie en de beschikbare pakketten. Wij komen natuurlijk graag langs om meer te vertellen en een demonstratie te geven van ons platform.