Jong Beveiliging

Jong Beveiliging

Nieuwstraat 85
1671 BC Medemblik

Telefoon

0227-760000

Online

www.jongbeveiliging.nl
ruud.jong@jongbeveiliging.nl

Jong Beveiliging

Diensten

Jong Beveiliging is het beveiligingsbedrijf voor Noord-Holland.

Al sinds de oprichting richt Jong Beveiliging zich op de complete ontzorging rondom beveiliging. Zo helpt Jong Beveiliging u niet alleen met de beveiliging van uw bedrijfspand en/of woonhuis, maar ook met de beveiliging van het gebied rondom uw pand. Deze complete ontzorging in combinatie met persoonlijk klantcontact, het VEB keurmerk en een goede interne motivatie, maakt de dienstverlening van Jong Beveiliging uniek. Alle medewerkers gaan voor uw veiligheid!

Dankzij de centrale ligging tussen de regio Alkmaar en Den Helder zijn er korte aanrijdtijden en is dus snelle alarmopvolging mogelijk. Vanuit de vestiging in Medemblik wordt de Mobiele Surveillance aangestuurd voor de klanten in Enkhuizen, Hoorn en Wieringen.

Daarnaast beschikt Jong Beveiliging over het VEB keurmerk. Dit keurmerk dient het proces van professionalisering in de branche te bewerkstelligen en het kwaliteitsniveau in de branche zichtbaar te maken en te bevorderen. Het geeft aan opdrachtgevers de garantie dat een beveiligingsorganisatie zich aan alle regelgeving houdt en stelt voorwaarden aan de integriteit.