ME-2 Architecten

ME-2 Architecten

Overleek 4
1671 GD Medemblik

Telefoon

0227 51 3000

Online

www.me-2.nl
info@me-2.nl

ME-2 Architecten

Diensten

Werkzaamheden:

De werkzaamheden van ME-2 architecten variëren van het vormgeven en uittekenen van particuliere bouwinitiatieven en interieurs tot het ontwerpen en uitwerken, van bedrijfspanden, utiliteitsgebouwen, publieke objecten en woningbouwprojecten. Daarnaast wordt het bureau regelmatig ingeschakeld voor directievoering, bouwbegeleiding, bestek schrijven en het vervaardigen van bouwkostencalculaties. Ook monumentale bouwwerken met de daarbij benodigde restauratiewerkzaamheden worden door het bureau met grote regelmaat onderhanden genomen.

ME-2 architecten streeft naar het gebruikmaken van vernieuwingen op het gebied van producten en materialen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid, alternatieve energie, flexibiliteit en installaties. Met als resultaat een passende, innovatieve architectuur te realiseren. Onderscheidende architectuur welke de identiteit van het bureau uitdraagt.

 

Kwaliteit:

ME-2 architecten gelooft in een brede aanpak en heeft de bekwaamheid en de capaciteit om projecten vanaf de initiatieffase tot na de oplevering te begeleiden. Om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen werkt het bureau met een compleet team van ontwerpers, bouwtechnici, projectleiders, tekenaars, grafische medewerkers en stagiaires. De organisatie is laagdrempelig en transparant. Een heldere werkwijze en open communicatie zijn belangrijke kernwaarden van het bureau. Met deze veelzijdige groep van enthousiaste medewerkers en een optimale open werkomgeving is er alle ruimte voor het maken van verrassende en hoogwaardige architectuur.

 

Duurzaamheid:

Duurzaamheid is een actueel thema binnen het bureau. Nederland heeft ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzame energie en CO2-reductie. Steeds meer opdrachtgevers krijgen inzicht in het belang van duurzame ontwikkelingen en leveren hun bijdrage. ME-2 architecten bna realiseert gebouwen die zich lang en goed verhouden tot de gebruikers. In het ontwerp- en bouwproces sturen wij aan op duurzame oplossingen en producten. Wij zijn continu op zoek naar opdrachtgevers met visie en lef, die ons de mogelijkheid geven om duurzame opvattingen te verwezenlijken.