BrightAssist – Medemblik

BrightAssist – Medemblik

Turfhoek 16
1671 EA Medemblik

Telefoon

0653148550

Online

www.brightresults.nl
Harrald@brightassist.nl

BrightAssist – Medemblik

Diensten

Wij verbeteren de (commerciële) prestaties

Het trainen en coachen van jou en je personeel heeft zeker effect. Je hebt dat wellicht al meerdere keren mogen ervaren. En dat is mooi. Helaas is het effect  meestal van korte duur. Snel vervallen de meesten weer in hun gebruikelijke aanpak en blijkt het effect op de langere duur veelal zeer beperkt. Maar dat kan zeker anders!

BrightAssist heeft  een unieke aanpak om gegarandeerd resultaat te behalen en te behouden. Een resultaat dus  voor nu én op langere termijn. Dat geborgd wordt door onze betrokken persoonlijke aanpak en coaching van medewerkers. Hierdoor leren wij geen trucje aan maar een nieuwe effectieve manier van werken. Die langdurig in het zogenaamde DNA van de medewerkers blijft zitten. Wij geloven namelijk niet in éénmalige, veelal standaard, trainingen. Maar in een maatwerk aanpak met blijvend resultaat. Geïnitieerd door trainers met veel kennis en passie voor hun vak. En geborgd middels goede interne coaching door eigen medewerkers.

Om je op een leuke en actieve manier kennis te laten maken met onze effectieve aanpak, nodigen wij je graag uit voor onze Workshop BrightResultaatVerbeteren. Op een interactieve wijze krijg je allereerst inzicht in de verschillende communicatiestijlen. Je leert direct hoe je daarmee het verschil kunt maken in de dagelijkse praktijk. Daarna belichten wij kort het onderwerp effectief coachen van medewerkers. Vervolgens geven wij je concrete en direct toepasbare tips hoe je (nog) succesvoller kunt zijn in jouw contacten met klanten en collega’s. In korte tijd bespreken wij dus diverse praktische en boeiende onderwerpen waar je zeker wat aan zult hebben. Stuur een mail naar Harrald@brightassist.nl en meld je aan voor de Workshop. Harrald neemt dan contact met je op.

Naast onze maatwerk verbetertrajecten bieden wij o.a. de volgende workshops aan: 

BrightCommuniceren – BrightCoachen – BrightOndernemen2.0 (ook als Masterclass) – BrightOrganiseren BrightManagen BrightSamenwerken – BrightFunctioneren – BrightAcquireren – BrightVerkopen BrightPres(en)teren – BrightResultaatVerbeteren