Studio Tempel

Studio Tempel

Overleek 4
1671GD Medemblik

Telefoon

0227 54 7240

Online

http://studiotempel.nl/
info@studiotempel.nl

Studio Tempel

Diensten

Met lef, creativiteit en passie werken wij aan uiteenlopende merken, concepten en alle mogelijke interactieve producties.

Merken, logo’s & huisstijlen
Het communiceren van je kernwaarden vertaald in een beeld dat bij je past! Wie ben je, wat maakt je bijzonder en hoe wil je je onderscheiden van je concurrenten? Wij verzorgen met veel passie het gehele traject van concept tot complete huisstijl. Strak en herkenbaar uitgevoerd!

Websites, mob. websites & apps
Wij zijn gespecialiseerd in digitale producties met een hoge mate van interactiviteit, gebruikers- vriendelijkheid en strategie. Onze oplossingen verhogen interactie en communiceren met de klant. Websites, mobiele websites, smartphone Apps, Socialmedia en zoekmachine marketing.

Strategie, concept & creatie
Wil je opvallend en in de juiste stijl je boodschap vertellen? Met creativiteit en lef ontwikkelen wij het concept, vertalen dit naar een onderscheidend ontwerp en voeren dit door in ieder communicatie uiting zoals: brochures, huisstijlen, advertenties, socialmedia, flyers, reclame etc..

Een opdracht zien wij als het begin van een hechte relatie met de klant. Om goed werk af te leveren, moet er een klik zijn: we moeten bij elkaar passen, die aanpak werkt!